Rond de kerst lekker op vakantie

1 min read
vakantiepark kerstvakantie

Heerlijk om deze donkere dagen voor kerst door te brengen in een sfeervol vakantiepark kerstvakantie, je sfeervolle bungalow in de kerstsfeer brengen en wie weet word je wakker in een compleet witte wereld tijdens je vakantie. Met het gezin of misschien wel met vrienden vier je deze dagen in een schitterende bungalow, maar rond de kerstdagen is er natuurlijk ook voldoende te doen op de Leistert om je kerstvakantie nog leuker te maken.

Perfect voor kinderen

Voor kinderen is het leuk dat er op dit vakantiepark kerstvakantie altijd wel iets te doen is. in de indoor plaza kunnen de kinderen lekker spelen in de speeltuin. Een balletje gooien op de bowlingbaan is ook een favoriete bezigheid van veel mensen, wil je even echt relaxen ga dan naar het subtropisch zwemparadijs op het park. Gegarandeerd genieten voor jong en oud met de vele faciliteiten die er in het zwembad aanwezig zijn, glijbanen, whirlpools of ga je met zijn allen van de spannende stroomversnelling af.

Genieten in het restaurant

Tijdens de kerstvakantie kun je niet om lekker eten heen, dat komt mooi uit want in de plaza heb je meerdere restaurants. Heerlijke kerstdiners om met het hele gezin van te smullen, of misschien willen de kinderen wel iets eten van de snackbar? Het kan allemaal tijdens je vakantie in vakantiepark kerstvakantie, een vakantie voor het hele gezin om nooit meer te vergeten. Kies een prachtige bungalow welke voorzien is van alle denkbare luxe, en geniet van deze heerlijke sfeer rond de feestdagen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *