Mallorca: de ideale vakantiebestemming voor jongeren

2 min read

Iedereen heeft wel eens van het eiland Mallorca gehoord. Het is voor zowel jong als oud de ideale vakantiebestemming. Elk jaar zien we dan ook de veel jongeren naar Mallorca gaan om de tijd van hun leven te hebben. Weet jij nog niet waar je met jouw vriendengroep heen moet gaan komend jaar? In dit artikel vertel ik waarom Mallorca de ideale bestemming is voor jou.

Het fantastische weer

In de zomer weet je bijna 100% zeker dat je lekker weer hebt wanneer je naar Mallorca gaat. Gemiddeld schijnt de zon ongeveer driehonderd dagen per jaar op het eiland, waardoor de kans klein is dat jij geen lekker weer hebt. In de zomermaanden juli en augustus is de temperatuur dan ook meestal rond de 27 tot 30 graden. 

Stranden

Doordat Mallorca een eiland is zijn er enorm veel mooie stranden te vinden. De mooiste stranden van Mallorca vind je misschien niet naast je hotel, maar met een goedkope taxi kan je zo bij de mooiste stranden van het eiland terecht komen. Op deze manier kan je naast het feesten ook nog mooie plekjes bezoeken.

Genoeg uitgaansmogelijkheden

Veel jongeren kiezen toch voor Mallorca om de leuke clubs en barretjes die je er kan vinden. Er zijn dan ook veel clubs die gericht zijn op het Nederlandse publiek. Het personeel spreekt dan vaak ook Nederlands en de beste Nederlandse artiesten komen er optreden.

Overige activiteiten

Vind je uitgaan leuk, maar wil je meer doen? Dat is ook mogelijk op Mallorca. Zo kan je eenvoudig een quad of elektrische scooter huren om het eiland te verkennen. Hiernaast zijn er ook nog leuke wateractiviteiten die jij samen met je vrienden kan doen. Je zal je dus nooit vervelen op Mallorca!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *